Accés privat a la "Plataforma LOPD"

Si disposeu d'un usuari i contrasenya podeu accedir fent click aquí al vostre panell personal per controlar el procés d'adaptació de la vostra empresa o comunitat de propietaris a la LOPD. Entre d'altres documents trobareu:

  • Pla de seguretat: podeu accedir i descarregar en PDF el vostre Pla de Seguretat creat especialment per vosaltres conforme als requisits establerts a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades. 
  • Protocol ARCO: consulteu i estigueu al dia sobre com gestionar les incidències en matèria d'accés, rectificació, cancelació i oposició a les dades de caràcter personal que us formulin. L'estat de la tramitació de les incidències que s'hagin obert és comunicat directament al vostre correu electrònic.
  • Altra documentació: consulteu i imprimiu un resum de les mesures de seguretat i protocols d'actuació a tenir present en tot moment en matèria de protecció de dades, així com informació útil com els cartells de videovigilància a fer servir o els peus d'e-mail personalitzats que us proposem. 

Important! Per a qualsevol dubte i per fer ús del servei i obtenir les vostres claus d'accés, consulteu el despatx.

El despatx pot dur a terme actuacions judicials a tot el territori d'Espanya, atenent assumptes de qualsevol partit judicial inclosos doncs també als següents municipis: Bigues i Riells, Castellterçol, Moià, Castellcir, Monistrols de Calders, Artés, Caldes de Montbui, Palau Solità i Plegamans, Granollers, Lliça d'Amunt, Vic, Tona, Terrassa, Sabadell, Manresa, Sabadell i Barcelona.

Lletrat col·legiat 34183 ICAB

Logo_advocat.jpg